Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Το «Her World, Her Rules» στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Το «Her World, Her Rules» είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα και μια εκστρατεία κοινωνικών μέσων, με επικεφαλή την FIBA ​​Europe με στόχο την προώθηση του μπάσκετ γυναικών και κοριτσιών σε όλη την Ευρώπη μέσω διάφορων δραστηριοτήτων που παρέχονται σε συνεργασία με τις Εθνικές Ομοσπονδίες.

Το πρόγραμμα της FIBA “Her World, Her Rules” που πραγματοποιείται από την ΕΟΚ με τη συνεργασία της περιφέρειας και των τοπικών ενώσεων συνέχισε το ταξίδι του με μια στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 213 κοριτσιών.

Συνδιοργανωτές ήταν η Ε.ΚΑ.Σ.Θ., η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης, και ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών με τον Σάββα Λόρτο, αρμόδιο της Ένωσης. Τοπικός συντονιστής ήταν ο Θ. Χαρμπαλής και συνεργάτες οι Συνεργάτες: Δοξάκης Γ., Μπιτζάνης Ι., Παπαθανασίου Ι., Παγκούτσος Σ., Κρητικοπούλου Λ., Χατζηστεφάνου Ν., Μήττα Γ.

Μέρος πήραν κορίτσια από τα Δημοτικά Σχολεία: 8ο Νεάπολης Διευθυντής κ. Βουδούρης Γ.,  10ο Νεάπολης Διευθυντής κ. Θολιώτης Σ., 12ο Νεάπολης Διευθυντής κ. Αδαμόπουλος Χ. και 3ο Πολίχνης Διευθυντής κ. Νικητόπουλος Ν. Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης Αθανάσιο Φροσύνη για τη βοήθειά του στην υλοποίηση του προγράμματος.

Στην κεντρική ομάδα υλοποίησης βρίσκονται οι Καλέντζου Δ., Μασλαρινός Β., Σωτηρίου Κ., Καλτσίδου Σ., Κλιγκοπούλου Σ. και το πρόγραμμα πραγματοποιείται στις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Κρήτης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου και Νοτίου Αιγαίου.

 

*Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα υγείας.