Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Συνέντευξη: Η Λίτσου για την πορεία της Πυλαίας

H προπονήτρια της Α.Ε. Πυλαίας (Α2 Γυναικών, 4ος όμιλος), Χρύσα Λίτσου, έκανε τη δική της παρέμβαση στην εκπομπή του web radio της ΕΟΚ, «Woman to woman», με τη Μαριάννα Αξιοπούλου και την Εβίνα Μάλτση.

Μεταξύ άλλων, η κόουτς μίλησε:

Για την πορεία τους μέσα στο 2023 (7-0 ρεκόρ): «Άλλαξαν πολλά από πέρυσι μέχρι φέτος, όπως στη διοίκηση έφυγε ο παράγοντας που ήταν τόσα χρόνια στην ομάδα, ο Πέτρος Μποζίνης και ανέλαβε ο Γιώργος Κοσμίδης, ο οποίος είναι εκπληκτικός, δουλεύει πριν καν ζητήσουν κάτι τα κορίτσια γι’ αυτά. Είχαμε πολλές καινούργιες προσθήκες, οπότε έπρεπε να «δέσουμε» κάπως απ’ την αρχή και αυτό μάς βγήκε το 2023. Είχαμε και δύο καινούργιες προσθήκες μέσα στο 2023, οι οποίες μας βοήθησαν πάρα πολύ».

Για το πού οφείλεται η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας: «Η ομάδα μας στηρίζεται κυρίως στο καλό κλίμα. Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα και θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο βασικό αυτήν τη στιγμή, πέρα απ’ τις προπονήσεις, την ένταση και όλα τα υπόλοιπα. Είμαστε καλά μεταξύ μας και τα έχουμε «όλα λυμένα» και αυτό θεωρώ βγαίνει προς τα έξω. Επίσης παίζουμε και χωρίς άγχος, χθες (05/03) δεν είχαμε άγχος, ο Ηρακλής είχε και αυτό εμάς μάς βοήθησε».

Για τη διασταύρωση με τον Ηρακλή στα play-off: «Εγώ δεν ήθελα να παίξουμε με τον Ηρακλή. Τα κορίτσια ήθελαν, εγώ έλεγα ότι θέλω να παίξουμε με Πιερικό, λόγω μεγαλύτερου βάθους στον πάγκο και τα λοιπά. Θεωρώ ότι ο Πιερικός είναι πιο βατός αντίπαλος κι ας έχουν το 2-0. Ο Ηρακλής έχει και βάθος πάγκου και ποιοτικά είναι καλύτερος κατά τη γνώμη μου, οπότε για ‘μένα θα είναι πιο δύσκολο. Και η έδρα είναι πιο δύσκολη, μέσα στον Ηρακλή θα έχει και οργανωμένους, δε θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς εκεί. Θα το παλέψουμε και όπου βγει».