Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στον ΠΑΟΚ η Βαλεντίνα Τσαβόνι

Νέο απόκτημα για την γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΟΚ αποτελεί απο χθές η 18χρονη Βαλεντίνα Τσαβόνι . Η νεαρή παίκτρια του Σύλλα Αιδηψού και μια εκ των κορυφαίων της ηλικίας της σε ολόκληρη την Ελλάδα αποφάσισε  να κάνει το μεγάλο βήμα για την καριέρα της φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ   για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση της:

‘‘Ο ΠΑΟΚ και τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Βαλεντίνα Τσαβόνι, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη το 2003, η Βαλεντίνα Τσαβόνι αγωνίζεται ως «combo guard» και έχει ύψος 180cm.

Θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία της στην Ελλάδα, και αναμένεται να πάρει πλούσιο χρόνο συμμετοχής στην γυναικεία ομάδα, ενώ παράλληλα καλείται να ηγηθεί στο τμήμα νεανίδων του Δικεφάλου.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποφασιστικότητα και η επιμονή της να έρθει στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, αλλά και ο κατάλληλος χειρισμός του εφόρου του τμήματος, κ. Βασίλη Αγγελίδη, καθώς αρκετές ομάδες είχαν στρέψει το βλέμμα τους στην Βαλεντίνα Τσαβόνι.

Πρόκειται για μία μεταγραφή με παρόν και μέλλον, που σκοπό έχει να ενισχύσει ποιοτικά το ελληνικό έμψυχο δυναμικό των τμημάτων μας.

Το τμήμα ευχαριστεί την πρόεδρο του Σύλλα Αιδηψού, κ. Χριστίνα Χαλαβρεζάκη, για την άψογη συνεργασία για την υλοποίηση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Βαλεντίνα Τσαβόνι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη και περήφανη που ήρθα στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ. Όλο το κλίμα είναι πολύ ωραίο, ευχάριστο και φιλικό. Χαίρομαι που ήρθα σε έναν Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δίνει ευκαιρίες σε νέες αθλήτριες. Το τεχνικό τιμ και οι νέες μου συμπαίκτριες με υποδέχτηκαν πραγματικά πολύ ωραία, και πιστεύω θα γίνουμε μία οικογένεια σύντομα. Ο προπονητής, κ. Βασίλης Μασλαρινός, έδειξε πως με στηρίζει και με υπολογίζει πολύ, και θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα. Το γεγονός πως θα αγωνίζομαι δίπλα σε ξένες αθλήτριες είναι πρωτόγνωρο για εμένα, οι οποίες μάλιστα είναι πολύ καλές. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ με έκαναν να αισθανθώ ωραία με την προσέγγιση τους, ενώ επίσης μου πρόσφεραν ότι ζήτησα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αθανάσιο Κατσαρή και τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη, ο οποίος με προσέγγισε με τον κατάλληλο τρόπο και με βοήθησε να πάρω την κατάλληλη απόφαση. Καλώς ήρθες Βαλεντίνα!”.