Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

«Στον αέρα» τα εθνικά πρωταθλήματα

Στον «αέρα» είναι όλοι οι αγώνες μπάσκετ το Σαββατοκύριακο (10-11/12) -συμπεριλαμβανομένης και της Basket League φυσικά- λόγω της απόφασης να μην συμμετάσχουν οι κριτές στις αναμετρήσεις.

Οι Σύνδεσμοι Κριτών όλης της Ελλάδας -με την απόφαση για αυτόν την Θεσσαλονίκης να βγαίνει την Πέμπτη (8/12)- δεν θα δώσουν το «παρών» στα παιχνίδια του Σαββάτου (10/11) σε όλες τις κατηγορίες, κάτι που θέτει σε κίνδυνο όλα τα ματς των Εθνικών πρωταθλημάτων στη χώρα μας.

Αιτία είναι η μη αναγνώριση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στους συνδέσμους των κριτών (τους ανθρώπους της γραμματείας των παιχνιδιών) ως αθλητικό φορέα, με την πλευρά των κριτών ισχυρίζεται πως με τον ίδιο Νόμο (27/25/1999) από το 2000 οι περισσότεροι σύνδεσμοι έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση.

«Πειθαρχούμε απλά στην απόφαση του κ. Αυγενάκη και αφού δεν μας θεωρεί αθλητικό φορέα, δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αθλητικές δράσεις», είναι το μήνυμα του Συνδέσμου Κριτών.

 

Έτσι όπως είναι φυσικό χωρίς μέλη στην γραμματεία δεν μπορεί να διεξαχθεί παιχνίδι, με όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου να είναι στον «αέρα».

 

Πηγή: sdna.gr