Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στο γήπεδο του Πανιωνίου η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών

Η ΕΟΑΚ ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών , η οποία θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο  του Πανιωνίου.

Η προετοιμασία για τους προγραμματισμένους αγώνες  για το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς του 2021, απαιτεί σκληρή δουλειά και η συμβολή του Πανιωνίου σε αυτό το επίπεδο και με τις τωρινές συνθήκες είναι μεγάλη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ  είχε πράξει αναλόγως και το καλοκαίρι του 2017 , προσφέροντας το γήπεδό του στα χρυσά κορίτσια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών της Σαμψούντας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΑΚ:

Στο γήπεδο του Πανιωνίου η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών για το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς του 2021.
Για ακόμη μία φορά ο Πανιώνιος Γ.Σ. στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και δη της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών.
Το team της ομοσπονδιακής προπονήτριας Αθηνάς Ζέρβα, που έχει οδηγήσει την ομάδα στο απόλυτο τρίπτυχο της επιτυχίας, ξεκινάει την εντατική προετοιμασία του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών, που λόγω εξάπλωσης του νέου Sars- Cov-2 αναβλήθηκε για τον Μάϊο του 2021, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο Δεκέμβριο στην Βραζιλία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ προσφέρει γήπεδο στα χρυσά κορίτσια αφού εκεί είχαν πραγματοποιήσει την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών της Σαμψούντας το 2017.
Αφού ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Δ.Σ. του Πανιωνίου για την άοκνη αρωγή και συμπαράσταση, να ευχηθούμε αυτό το γήπεδο να συνεχίσει να είναι τόσο τυχερό κάνοντας τετραπλή και πενταπλή την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών.
Καλή Επιτυχία!