Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στη Σουηδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θάνος Νίκλας

Στη Σουηδία και την Helsingborg θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος προπονητής Θάνος Νίκλας. 

Ο Θάνος Νίκλας θα αφήσει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του ως πρώτος προπονητής στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Σουηδίας, την Helsingborg.

Ο 35χρονος προπονητής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δεκαετή εμπειρία στο γυναικείο μπάσκετ ενώ τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή της Εθνικής, Βασίλη Μασλαρινού καθώς επίσης ήταν ο μέχρι πρότινος, assistant coach στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της Helsingborg

Μπορούμε με υπερηφάνεια να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού, Νίκλα Αθανάσιο στη Helsingborg BBK!
Ο 35 χρονος επαγγελματίας προπονητής Νίκλας Αθανάσιος από την Ελλάδα, έρχεται απευθείας από τον Ολυμπιακό, έχει προπονήσει τις παίκτριες  για το Eurocup και Euroleague τα τελευταία τρία χρόνια, δύο φορές εκ των οποίον τις έχει προπονήσει για τα πλέι-οφ!
Ο Νίκλας Αθανάσιος είναι ταυτόχρονα βοηθός προπονητή στην Εθνική Ελλάδας, η οποία φέτος το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.
Καλωσορίζουμε τον νέο head coach στην Helsingborg BBK!
Η δήλωση του Θάνου Νίκλα: 
Θέλω να ευχαριστήσω τη Helsingborg  για την πρόταση που μου έκανε. Για την απόφασή μου σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Ville Tuominen που μου εξήγησε το πλάνο για την επόμενη σεζόν, τους στόχους της ομάδας και μου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσω ένα ανταγωνιστικό ρόστερ στο οποίο με την εμπειρία και την ικανότητα μου σε υψηλά επίπεδα θα μας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η προηγούμενη σεζόν ήταν περίεργη σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά η επόμενη θα είναι διαφορετική και θα μας βρει 100 % έτοιμους. Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της σεζόν και των αγωνιστικών μου υποχρεώσεων.