Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Σταμολάμπρου: ”..να παίξει η μία για την άλλη και όλες για την ομάδα..”

Η Εθνική Γυναικών μετράει αντίστροφα για τον αγώνα με τη Βουλγαρία (12/11) και τη Σλοβενία (14/11) στο Ηράκλειο.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου αναφέρθηκε στους αγώνες, αλλά και στις ιδιαίτερες συνθήκες προετοιμασίας εξαιτίας του κορονοϊού.

Επίσης έκανε αναφορά στην αισθητή απουσία της Κατερίνας Σωτηρίου και της Άννας Σπυριδοπούλου.

Οι δηλώσεις της Σταμολάμπρου

«Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που συμβαίνει, είναι μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι», τονίζει η διεθνής γκαρντ για να προσθέσει:

«Εμείς βρισκόμαστε σε άκρως προστατευμένο περιβάλλον. Βρισκόμαστε σε φούσκα και κάνουμε συχνά τεστ. Θα πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά και όσα συμβαίνουν δυστυχώς στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο και να επικεντρωθούμε στο στόχο που έχουμε μπροστά μας».

Ο στόχος είναι να γίνει ένα θετικό βήμα προς το Ευρωμπάσκετ 2021:

«Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να είμαστε έτοιμες στους αγώνες με τη Βουλγαρία και τη Σλοβενία και να βρεθούμε πιο κοντά στην πρόκριση. Τη Σλοβενία τη γνωρίζουμε, η Βουλγαρία είναι μια ομάδα την οποία έχουμε δει στο βίντεο και είναι μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες, να ξεχάσουμε για την ώρα τη Σλοβενία και να επικεντρωθούμε στη Βουλγαρία και μόνο που είναι το πρώτο παιχνίδι».

Η Σταμολάμπρου δεν ξεχνά και αυτές που λείπουν, ενώ βάζει το δικό της επίλογο με… συναίσθημα και το τι σημαίνει γι’ αυτήν η Εθνική Ομάδα: «Η ομάδα συνεχίζει, προετοιμάζεται και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε δύο βασικές απουσίες, την Κατερίνα Σωτηρίου και την Άννα Σπυριδοπούλου. Έχουν κληθεί νέα παιδιά με ενθουσιασμό και ενέργεια και θα προσπαθήσουμε όλες μαζί να καλύψουμε το κενό τους, να παίξει η μία για την άλλη και όλες για την ομάδα. Είναι τιμή και μόνο να φοράς το εθνόσημο και πολύ περισσότερο τώρα που τα παιχνίδια γίνονται στην Ελλάδα, ακόμη κι αν δεν μπορεί να βρίσκεται ο κόσμος δίπλα μας».