Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στα όρια η A1 Γυναικών, ετοιμάζει αγωγές εναντίον Αυγενάκη, ΓΓΑ, Δημοσίου

Έτοιμες να φτάσουν στα άκρα είναι οι ομάδες της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και να καταθέσουν μαζικές αγωγές εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, της ΓΓΑ και του Δημοσίου αν τελικά διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα. 

Στελέχη των ομάδων της Α1 Γυναικών έχουν έρθει σε επαφές τις τελευταίες ημέρες και συζητείται η επόμενη κίνηση, που θα είναι μαζικές αγωγές εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, της ΓΓΑ και του Δημοσίου.

Οι άνθρωποι του πρωταθλήματος θεωρούν υπεύθυνο τον Λευτέρη Αυγενάκη και την ΓΓΑ για το γεγονός πως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν την επιτροπή των λοιμωξιολόγων για τα αυτονόητα την στιγμή που η αντίστοιχη Α1 Ανδρών διεξάγεται κανονικά.

Οι ομάδες όταν ανακοινώθηκε η επανέναρξη τήρησαν όλα τα πρωτόκολλα, πλήρωσαν συμβόλαια ξένων αλλά και Ελληνίδων αθλητριών και πλέον είναι εκτεθειμένες.

Η κρίσιμη σύσκεψη θα γίνει αύριο (19/3) εν αναμονή νέας ΚΥΑ. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά, με τις ομάδες να ζημιώνονται οικονομικά αφού θα έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για αθλήτριες χωρίς ουσιαστικό λόγο.