Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πατεράκη: «Το ‘’θέλω’’ και το ‘’πρέπει’’ οδηγός για το Ευρωμπάσκετ» (Video)

Η διεθνής μπασκετμπολίστρια Ρία Πετράκη προέβει σε δηλώσεις σχετικά με τους δυο ερχόμενους αγώνες της Εθνικής Γυναικών με της αντίστοιχες της Ισλανδίας και Βουλγαρίας. 

Μιλώντας για την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας, η Ρία Πατεράκη τόνισε πως η αγωνιστική απραξία μπορεί να είναι ένα θέμα, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη θέληση από όλες τις αθλήτριες.

«Σίγουρα θα υπάρξει μια δυσκολία γιατί κάποιες παίκτριες είναι σε αγωνιστικό ρυθμό και κάποιες άλλες έχουν μια μεγάλη αποχή από τις αρχές Νοεμβρίου. Έχουμε έρθει όμως συγκεντρωμένες, ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος και προσπαθούμε κάθε μέρα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έρθει η πρόκριση. Αυτή την περίοδο είναι πάρα πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να προκύψουν, όμως θεωρώ όποιο και αν είναι το εμπόδιο η ομάδα είναι έτοιμη για να περάσει και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να πετύχει τις δύο νίκες.

Η Εθνική Γυναικών έχει συνηθίσει να βάζει ψηλά τον πήχη και τα ‘’πρέπει’’ και τα ‘’θέλω’’ ίσως είναι αυτά που θα την οδηγήσουν στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Η πίεση πιστεύω ότι έρχεται ξεκάθαρα από τις απαιτήσεις που έχουμε εμείς από τον εαυτό μας και εμείς σαν ομάδα. Και επειδή ξέρω ότι όλα τα κορίτσια θέλουν να είναι στο Ευρωμπάσκετ υπάρχει και το ‘’θέλω’’ το οποίο μαζί με το ‘’πρέπει’’ θα μας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που θέλουμε και πρέπει να πάρουμε. Το Ευρωμπάσκετ είναι ο δικός μας προσωπικός και ομαδικός στόχος».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ρίας Πατεράκη στο επίσημο κανάλι της ΕΟΚ

πηγή: ΕΟΚ