Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Στο τιμόνι παραμένει για 2+1 χρόνια ο Δουβίτσας

Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα παραμείνει ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας για 2+1 χρόνια, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ. 

Η ανακοίνωση για τον προπονητή Νίκο Δουβίτσα:

H διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Δουβίτσα για τα επόμενα 2+1 έτη.

Ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Ζήκος δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Νίκο Δουβίτσα για τα επόμενα 3 χρόνια. Η απόφαση αυτή δεν ήταν δύσκολη καθώς από την πρώτη στιγμή τα δείγματα γραφής του κόουτς Δουβίτσα ήταν πολύ θετικά, όπως και το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα μας στους αγώνες αλλά και καθόλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, που αντιμετωπίστηκε με επαγγελματισμό. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία για την ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομών και έχουμε όλοι υψηλούς στόχους, τους οποίους με δουλειά και αφοσίωση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Με τη σειρά του ο Νίκος Δουβίτσας δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Μάστακα και αντιπρόεδρο Γιάννη Ζήκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ανανεώνοντας το συμβόλαιο μου. Η ομάδα δείχνει ότι έχει την διάθεση και το σθένος να φθάσουν πολύ ψηλά τον ΠΑΣ Γιάννινα και εύχομαι κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και καλύτερα. Πλέον το πρωτάθλημα ξεκινάει με πολλούς προβληματισμούς και ερωτηματικά που κάθε ομάδα θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να τα αντιμετωπίζει. Κάποιες ομάδες ενισχύθηκαν κάποιες έχασαν βασικές παίκτριες και όλα αυτά γιατί δεν υπήρχε ένας προγραμματισμός από την αρχή έτσι ώστε να μην σταματήσουμε ποτε. Εγώ προσωπικά και οι παίκτριες μου με την στηρίξη της διοίκησης θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα κάνουμε τα πάντα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με υγεία και αξιοπρέπεια».