Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΠΑΣ Γιάννινα: «Επιστροφή στο παρκέ για τα κορίτσια μας μετά από 2 μήνες»

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις προπονήσεις στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ιωαννίνων μετά από δύο μήνες απουσίας.

Οι αθλήτριες υποβλήθηκαν στα υποχρεωτικά εβδομαδιαία τεστ COVID την Δευτέρα, τα οποία ήταν αρνητικά και την τρίτη το απόγευμα πάτησαν πάλι στο παρκέ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

Η πόρτα του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων άνοιξε και πάλι για να υποδεχτεί την ομάδα μας, τη μοναδική ομάδα μπάσκετ της πόλης που έχει δικαίωμα προπονήσεων σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού η οποία έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν προπονήσεις στις υψηλότερες κατηγορίες κάποιων αθλημάτων μεταξύ των οποιων βρίσκεται και η Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Οι αθλήτριες και τα στελέχη της ομαδας υποβλήθηκαν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στα υποχρεωτικά εβδομαδιαία τεστ COVID, τα οποία ήταν όλα αρνητικά και την τρίτη το απόγευμα έκαναν ποδαρικό στο παρκέ του Νέου Κλειστού .

Το παρόν έδωσαν όλες οι ελληνίδες αθλήτριες και η ελληονοαυστραλη Βανέσα Πανούση, ενώ οι δύο ξένες της ομάδας Samantha Cooper και Natalie Butler θα επιστρέψουν στην πόλη μας στις 10 του μηνός.

Οι παίχτριες, το προπονητικό team και τα στελέχη της ομάδας ακολουθούν όλα τα τελευταία πρωτόκολλα της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ. Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα είναι καθημερινές, ως μία νέα μίνι προετοιμασία, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων για τις ενέργειές της ώστε η ομάδα μας να έχει άμεσα στη διάθεσή της τις εγκαταστάσεις στη δύσκολη αυτή περίοδο.