Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΠΑΟΚ: Λύση συνεργασίας με την Channon Fluker

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του, με την αθλήτρια Channon Fluker.

Η 23χρονη Αμερικανίδα που ήρθε στην ομάδα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ τον Ιούλιο, μετά τον τραυματισμό που υπέστη δεν κατάφερε να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους , που είχε ως αποτέλεσμα την κοινή διακοπή της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ  μέσα απο  ανακοίνωσή της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια μελλοντική συνεργασία με την Αμερικανίδα σέντερ.

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, με την αθλήτρια Channon Fluker.

Ύστερα από την επαναξιολόγηση της κατάστασης του τραυματισμού που υπέστη η Channon Fluker, διαπιστώθηκε το γεγονός πως το μέγεθος του προβλήματος ήταν μεγαλύτερο από το προσδοκώμενο.

Όλη αυτή τη περίοδο, ο ΠΑΟΚ ήταν δίπλα στην Αμερικανίδα αθλήτρια, προσφέροντας της την καλύτερη ιατρική περίθαλψη, την οποία εγγυήθηκαν ο χειρούργος-ορθοπεδικός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Dr. Διονύσης Νικηφόρος, και ο διοικητής των νοσοκομείων «Γεώργιος Γεννηματάς» και «Άγιος Δημήτριος» φυσικοθεραπευτής, Dr. Γεώργιος Κούτρας, οι οποίοι αποτελούν την ελίτ, ο καθένας στον τομέα του.

Η οικογένεια του Δικεφάλου της εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ΠΑΟΚ δεν λέει αντίο αλλά εις το επανιδείν στην αθλήτρια, Channon Fluker, αφού πρόκειται για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και μία εξαιρετική αθλήτρια.

Until we meet again Channon!