Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: Aρνητικά τέστ και επιστροφή στις προπονήσεις

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ μετά απο 2 μήνες απουσίας απο τα γήπεδα.

Επιστροφή στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα των covid τεστ που πραγματοποίησαν παίκτριες, τεχνικό τιμ και παράγοντες σήμαναν και το «πράσινο» φως.

Ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ , Βασίλης Μασλαρινός ,βρέθηκε ξανά μαζί με τις παίκτριες του και αναμένει τις επιστροφές των Ακλ και Μάγιο, προκείμενου να έχει την ευκαιρία να δουλέψει με όλο το ρόστερ.

Οι δύο αθλήτριες αναμένεται να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Βαλεντίνα Τσαβόνι δήλωσε στο acpaok.gr σχετικά με το πως επηρέασε η δεύτερη καραντίνα την ίδια αλλά και ολόκληρη την ομάδα.

– Μία προσωπική και ομαδική αποτίμηση του 2020;

«Καταρχάς θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένους τους, λόγω της πανδημίας, και κουράγιο σε αυτούς που μάχονται αυτή τη στιγμή με τον ιό. Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας διότι ο covid… χτύπησε όχι μόνο την υγεία αλλά και την οικονομία, την παιδεία, τον αθλητισμό και πολλούς άλλους τομείς. Μόλις έφτασα στην Θεσσαλονίκη για να ενταχθώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, θέλησα να ζήσω μία όμορφη εμπειρία. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε μέχρι την στιγμή που υποχρεωθήκαμε να μπούμε σε καραντίνα για δεύτερη φορά. Δεν κατάφερα να μπω στο ρυθμό που ήθελα λόγω της καραντίνας. Έχει επηρεάσει αρκετά η όλη κατάσταση όλους τους αθλητές, αφού έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε τελείως διαφορετικούς ρυθμούς».

– Πώς επηρέασε η πανδημία τον αθλητισμό;

«Η πανδημία έπληξε πολλούς τομείς και ένας από αυτούς θέλοντας και μη είναι και ο αθλητισμός. Για να προστατευτούν οι αθλητές από αυτή την ασθένεια ήταν αναγκαίος ο τερματισμός των πρωταθλημάτων, κάτι που μας στοίχησε αλλά είναι κατανοητό αν αντιληφθείς την όλη κατάσταση. Μιλώντας για τον εαυτό που, αν και πιστεύω θα εκφράσω πολλούς ανθρώπους της ηλικίας μου, είναι μία χρονιά μονότονη. Οι προπονήσεις χάθηκαν, η επαφή με τις συμπαίκτριες μας έχει μειωθεί αισθητά και η επαφή με τον αθλητισμό εξίσου. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που αυτή τη στιγμή μου λείπει».

ΠΗΓΗ: acpaok.gr