Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΠΑΟΚ: Εκτός η Channon Fluker για δύο μήνες

Την απώλεια της Σανόν Φλούκερ για δύο μήνες ,έχει να αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Η 23χρονη μπασκετμπολίστρια διαγνώστηκε με οστικό οίδημα, το οποίο θα την κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, αλλά την ίδια στιγμή γλίτωσε τα χειρότερα και τη ρήξη χιαστού.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ:

Την έκτη εβδομάδα της προετοιμασίας ολοκληρώνει το τμήμα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα και περισσότερο, με το πρόγραμμα των προπονήσεων να περιέχει φυσική κατάσταση και τεχνική κατάρτιση. Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μασλαρινός προσθέτει συνεχώς καινούργια στοιχεία στην τακτική του.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ανάμεικτα συναισθήματα έφερε η γνωμάτευση της κατάστασης της Channon Fluker, η οποία διαγνώστηκε με οστικό οίδημα, το οποίο θα την κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, αλλά την ίδια στιγμή γλίτωσε τα χειρότερα και τη ρήξη χιαστού. Η αρχηγός της ομάδας, Ρένια Καρλάφτη, και η Αθήνα Λέξα, επέστρεψαν και προπονούνται κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ, ανεβάζοντας ρυθμούς, ενώ η Ελένη Σύρρα και η Βαλεντίνα Τσαβόνι, προπονούνται ατομικά.

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, με αντίπαλο τη Νίκη Λευκάδας, στο PAOK Sports Arena.