Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Παναθηναϊκός: Με Καπογιάννη στο τιμόνι και του χρόνου

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ανανέωσε την συνεργασία της με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη και για την σεζόν 2021-2022. 

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή τη συμφωνία επέκτασης συμβολαίου με την προπονήτρια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, Ελένη Καπογιάννη για έναν ακόμα χρόνο, μέχρι τη σεζόν 2021/22.

H ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.
Τη συνέχεια της συνεργασίας του με την έμπειρη κόουτς ανακοινώνει το «τριφύλλι» πριν ακόμα τελειώσουν οι φετινοί τελικοί του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη τόνισε:

«Η τιμή ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός μου ζήτησε να καθίσω στον πάγκο του.

Ζώντας από μέσα τον Σύλλογο εδώ και 1,5 χρόνο η τιμή γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερη γιατί αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει το να είσαι μέρος αυτής της οικογένειας.

Η πρόταση της διοίκησης να συνεχίζουμε μαζί και μάλιστα πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν , επιβεβαιώνει την αλληλοεκτίμηση μας.

Όταν ήρθα στην ομάδα δεσμεύτηκα ότι το τμήμα θα μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού και θα επιστρέψει στη θέση που της αξίζει.

Με τεράστια προσπάθεια από όλους-ες έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης αλλά η δουλειά δεν σταματά.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τους συνεργάτες του που μου άνοιξαν την πόρτα του Συλλόγου και έστρωσαν τον δρόμο της αναγέννησης και τη σημερινή διοίκηση του Τάκη Μαλακατέ που μας υποστηρίζει και στέκεται δίπλα μας στις καλές και τις κακές στιγμές, παρέχοντας όλα τα εχέγγυα για να δημιουργήσουμε τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε.

Τα καλύτερα έρχονται και θέλω από τη νέα σεζόν να τα ζήσουμε μαζί με τον κόσμο που μας δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι στο πλευρό μας»