Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Παγώνης: «Θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο για να προστατεύσουμε το σύλλογό μας»

Ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, Φώτης Παγώνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, δήλωσε δημόσια πως επιθυμεί να προστατέψει την ομάδα του από τους διαιτητές και τόνισε πως θα κινηθεί με κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο για αυτό.

Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 17:00 θα αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών την ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας και η ανακοίνωση των διαιτητών προκάλεσε την αντίδρασή του προέδρου της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φώτης Παγώνης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

Χθες ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της ερχόμενης Κυριακής, στους αγώνες εθνικών κατηγοριών και της Α1 Γυναικών. Το γαϊτανάκι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, εκεί που το αφήσαμε το Μάρτη, λόγω της πανδημίας.

Το ίδιο θλιβερό σενάριο, πάντως δεν έμεινε πολύς καιρός ακόμα, 7 με 8 εβδομάδες! Μετά θα γελάσουν και οι πικραμένοι. Πάντως εμείς σαν σύλλογος δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο για να προστατεύσουμε το σύλλογό μας από την επένδυση που έχει γίνει τα τελευταία 10 έτη…. Αυτά για σήμερα η συνέχεια από την επόμενη Δευτέρα.