Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Νικολοπούλου: ”Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, μόνο η νίκη.”

Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε για τα τα Προκριματικά της Εθνικής ομάδας ενόψει του Eurobasket 2021 και τα δύο ματς κόντρα σε Βουλγαρία (12/11) και Σλοβενία (14/11) στο Ηράκλειο. 

Μια από τις «παλιές» του άκρως ανανεωμένου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, η Αγγελική Νικολοπούλου, μίλησε για τη νέα πρόκληση της ομάδας, το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα λόγω του κορονοϊού, αλλά και για τη ζεστή φιλοξενία του Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της

«Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό σίγουρα μας προβληματίζει. Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα, υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Πρέπει να μην επηρεαστούμε όμως γι΄αυτούς τους δύο αγώνες με Βουλγαρία και Σλοβενία και να πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διότι έχουμε μπροστά μας την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ του 2021».

Στο μυαλό των διεθνών στην παρούσα φάση βρίσκεται το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό με τη Βουλγαρία.

«Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και κρύβει εκπλήξεις. Εμείς θα πάμε στο παιχνίδι ακολουθώντας την τακτική μας. Γνωρίζουμε ότι η Βουλγαρία είναι μια ομάδα που παίζει σχετικά άναρχο μπάσκετ αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι… Θα προετοιμαστούμε και με την κατάλληλη τακτική θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, μόνο η νίκη».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φιλοξενία του Ηρακλείου.

«Ευχαριστήσουμε το Ηράκλειο που μας φιλοξενεί για τα δύο αυτά παιχνίδια. Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν υπήρχε και η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες. Είμαστε, ωστόσο, σε ένα γνώριμο περιβάλλον και νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο για κάθε αθλήτρια».