Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ : Θετική στον κορωνοϊό η Σωτηρίου – Τραυματίας η Καρλάφτη

Χωρίς την αρχηγό Κατερίνα Σωτηρίου η οποία διαγνώστηκε θετική στον Covid 19 και τη Ρένια Καρλάφτη η οποία είναι τραυματίας θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών. 

H ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η Εθνική Γυναικών θα αγωνιστεί στο παράθυρο του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 χωρίς την αρχηγό της ομάδας, Κατερίνα Σωτηρίου, αλλά και τη Ρένια Καρλάφτη, η οποία είναι τραυματίας. Αντίθετα, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βασίλη Μασλαρινό, η Γεωργία Γρηγοροπούλου.

Η Σωτηρίου διαγνώστηκε θετική στο δεύτερο τεστ κορονοϊού, στο οποίο υποβλήθηκε με την ομάδα της, την Τσεγκλέντ, στην Ουγγαρία. Η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας έκανε την εξής δήλωση:

«Θα ήθελα να ανακοινώσω ό,τι διαγνώστηκα θετική στο δεύτερο τεστ κορονοϊού (PCR), που έκανα, στις 30/10.

Το γεγονός αυτό δεν μου επιτρέπει να ταξιδέψω στην Ελλάδα και να συμμετάσχω στους αγώνες πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα λείψω από προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας, όμως ελπίζω και εύχομαι ό,τι θα επιστρέψω δυνατή και υγιής, για να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα μας για νίκες και πρόκριση. Καλή επιτυχία στα κορίτσια και σε όλους που απαρτίζουν την ομάδα!

Κατερίνα Σωτηρίου

(αρχηγός Εθνικής Ομάδας Γυναικών)»