Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ: Τα ζευγάρια του Final 4

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών με την διοργάνωση να φιλοξενείται το διάστημα 24-26 Μαρτίου στο κλειστό της Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια.

Ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Ελευθερία Μοσχάτου με την Νίκη Λευκάδας στις 24 Μαρτίου.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας για την κλήρωση ανέφερε: «Το Final 4 θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 24 Μαρτίου και ο τελικός στις 26 Μαρτίου. Εύχομαι αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει διαφήμιση του μπάσκετ γυναικών και όλες οι ομάδες να παρουσιαστούν υγιείς».

 

Από την πλευρά της η Άννη Κωνσταντινίδου μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ γυναικών δήλωσε: «Ευχή όλων μας είναι να γίνουν ωραίοι αγώνες. Καλή επιτυχία και στις τέσσερις ομάδες, πάνω απ’ όλα υγεία».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 24 Μαρτίου
Α’ Ημιτελικός: Παναθηναϊκός ΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα
Β’ Ημιτελικός: ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου – ΑΣ Νίκη Λευκάδας

Κυριακή 26 Μαρτίου
Τελικός: Νικητής Α’ Ημιτελικού – Νικητής Β’ Ημιτελικού

Δηλώσεις εκπροσώπων των ομάδων:

Λολίτα Λύμουρα (Τιμ μάνατζερ Παναθηναϊκού): «Πρόκειται για μια γιορτή του μπάσκετ. Για μας το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους της χρονιάς και θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε. Είναι παιχνίδια νοκ άουτ και κάθε ομάδα έχει το ποσοστό που της αναλογεί».

Γιάννης Ζήκος (Αντιπρόεδρος ΠΑΣ Γιάννινα): «Είμαστε ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε στο Final 4 έχοντας μάλιστα πετύχει και τον στόχο της παραμονής μας στην Α1 κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός με τον οποίο κληρωθήκαμε στον ημιτελικό είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι σημαντικό να ζήσουμε την εμπειρία μιας τέτοιας διοργάνωσης».

Άρης Δημητρίου (Πρόεδρος Ελευθερίας Μοσχάτου): «Αντίπαλος μας στον ημιτελικό θα είναι η Νίκη Λευκάδας και θα γίνει ένα παιχνίδι απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες. Εύχομαι να διαφημιστεί όσο γίνεται καλύτερα ο χώρος του μπάσκετ γυναικών, να γίνει μια ωραία διοργάνωση και να κερδίσει ο καλύτερος».

Γεωργία Λάζαρη (Πρόεδρος Νίκης Λευκάδας): «Εύχομαι να διεξαχθεί μια ωραία διοργάνωση και νικητής μέσα από τους αγώνες να αναδειχθεί το μπάσκετ γυναικών.  Η ομάδα μας θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό».

Πηγή: ΕΟΚ