Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ / συνέντευξη: Ο Κεραμιδάς, τα Χανιά και το Αγρίνιο

Ο κόουτς Κώστας Κεραμιδάς έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή του webradio της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), «Woman to woman», με τη Μαριάννα Αξιοπούλου και την Εβίνα Μάλτση.

 

Μεταξύ άλλων ο κόουτς μίλησε:

 

Για το πέρασμά του απ’ τη γυναικεία ομάδα των Χανίων: 

«Η ομάδα είχε πάρα πολύ καλές παίκτριες, το πρόβλημα ήταν ότι δεν το ήξεραν οι ίδιες, έτσι τους έλεγα. Αυτό που δεν είχαν ήταν ρόλοι, ειδικά οι ξένες ήταν πάρα πολύ καλές, αλλά και οι Ελληνίδες το ίδιο. Δεν ήξεραν ακριβώς τι να κάνει η καθεμία και πότε να το κάνει. Σ’ αυτό επικεντρώθηκα πιο πολύ, δεν είχαν θέμα φυσικής κατάστασης, είχαν θέμα συνοχής. Η ομάδα συνήλθε γρήγορα, είχαμε ρυθμό, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και μου άρεσε. Κάναμε νίκες, το ευχαριστηθήκαμε και εμείς και οι κοπέλες».

Για τη μετακίνησή του στην Elite League και το Αγρίνιο:

 «Φέτος είχα την ατυχία να ξεκινήσω στην Ουγγαρία, η οποία δεν κάθισε γιατί φαλίρισε ουσιαστικά η ομάδα. Αναγκάστηκα ήρθα στα Χανιά και το ότι το πρωτάθλημα της Elite League είναι μακρύ, τελειώνει Μάιο, ήταν κάτι που με βόλευε. Με τις ευχές των Χανίων πήγα κιόλας. Όταν πήγα στα Χανιά ήταν στη 10η θέση και τώρα τα αφήνω στην 5η-6η θέση. Είχαμε πετύχει το στόχο, οπότε με τις ευχές τους ήρθα στο Αγρίνιο».

Για το αν είναι κίνητρο για τον ίδιο η μετακίνησή του στο Αγρίνιο:

 «Για εμένα είναι πρόκληση, στην πορεία θα δούμε αν είναι και πίεση. Εγώ κάνω πολύ εύκολα τις μεταβιβάσεις απ’ το γυναικείο στο ανδρικό, μονή διαφορά είναι στην ψυχολογία και τα αθλητικά προσόντα. Για ‘μένα είναι το ίδιο μπάσκετ, δεν έχει καμία διαφορά. Είναι υψηλότερο το επίπεδο και για εμένα ήταν σημαντικό το κίνητρο αυτό».