Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ: Συνεχίζει με Αγγελίδη ο ΠΑΟΚ

Στην άκρη του πάγκου της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει ο Άγγελος Αγγελίδης, όπως ανακοίνωσε ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Έλληνας κόουτς, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας συνολικά έντεκα χρόνια παρουσίας στην μεγάλη Οικογένεια του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση μου με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, και τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη, οι οποίοι με εμπιστεύονται για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα. Θέλω η ομάδα μου να κρατήσει το νεανικό στοιχείο, έτσι ώστε να μείνει στο DNA του Συλλόγου, η φιλοσοφία ανάπτυξης Ελληνίδων αθλητριών. Ελπίζουμε ότι θα τα πάμε πολύ καλύτερα από την περσινή σεζόν, η οποία ήταν γεμάτη με ατυχίες. Να ευχηθώ να έχουν όλες οι παίκτριες υγεία, δουλεύοντας παράλληλα όσο πιο σκληρά μπορούν, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε, κάνοντας χαρούμενους, τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τον Κόσμο του ΠΑΟΚ!».