Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ: Ο κόουτς Νίκλας για τον ευρωπαίο Ολυμπιακό

Στον έκτο όμιλο του Eurocup κληρώθηκε, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, που θα ξεκινήσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι, στις 12/10, θα αντιμετωπίσουν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης την Melikgazi Καϊσέρι από την Τουρκία, καθώς και την ηττημένη του ζευγαριού ΤΤΤ Ρίγα (Λετονία)-Σέπσι (Ρουμανία) και τη νικήτρια του Ρουζόμπεροκ (Σλοβακία)-Οστράβα (Τσεχία).

Οι «ερυθρόλευκες» θα μάθουν ακριβώς τις ομάδες του ομίλου τους στις 28/9, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών της Euroleague (ΤΤΤ Ρίγα-Σέπσι) και του Eurocup (Ρουζόμπεροκ-Οστράβα).

 

Ο προπονητής του Θρύλου, Θάνος Νίκλας, σχολίασε την κλήρωση του Eurocup και δήλωσε: «Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, για εμάς αυτή τη στιγμή έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, καθώς περιμένουμε δύο ομάδες ακόμη για να συμπληρωθεί ο όμιλος μας, μια από τα προκριματικά της Euroleague και μια από τα προκριματικά του Eurocup, συν τη τουρκική Καϊσέρι. Σίγουρα, αυτό που θέλουμε, ανεξαρτήτως των ομάδων που θα απαρτίζουν τον όμιλο, είναι να έχουμε μια θετική παρουσία στη διοργάνωση και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό. H περσινή εμπειρία της Euroleague θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε καλύτερα τη φετινή διοργάνωση. Ανήκουμε σε μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστούμε, εγχώρια και μη, οπότε αυτός είναι ο στόχος μας και σε αυτό θα επικεντρωθούμε από την αρχή της προετοιμασίας μας. Υγεία να έχουμε και είμαι σίγουρος, ότι όλοι μας θα δώσουμε το 100% για να πετύχει η ομάδα».