Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ: Ο Δεσποτάκης στο τιμόνι του Πρωτέα

Ο Μάριος Δεσποτάκης θα είναι ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας στη νέα σεζόν, στην Α1 Γυναικών. Η ομάδα της Βούλας ανακοίνωσε τη συμφωνία, όπως και με τον συνεργάτη του Σταμάτη Τσαντέ, αλλά και τον γυμναστή, Σωτήρη Γραικό.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον coach Μάριο Δεσποτάκη, για τη Γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Α1.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταμάτη Τσαντέ, assistant coach και με τον Σωτήρη Γραικό, γυμναστή της  ομάδας, οι οποίοι θα είναι άμεσοι συνεργάτες του coach Δεσποτάκη.

Καλωσορίζουμε τον coach Μάριο Δεσποτάκη, τον Σταμάτη Τσαντέ και τον Σωτήρη Γραικό στην οικογένεια του Πρωτέα και τους ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Όπως δήλωσε ο coach: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που βρίσκομαι στην οικογένεια του Πρωτέα Βούλας, ενός ιστορικού συλλόγου, με μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό μπάσκετ. Η φιλοσοφία προώθησης των Ελληνίδων αθλητριών, είναι η σωστή λογική για το μπάσκετ γυναικών στην χώρα μας  και σε προπονητικό επίπεδο, το θεωρώ πρόκληση. Εύχομαι να έχουμε μια ενδιαφέρουσα μπασκετική σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας».