Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ: «Λουκέτο» σε Λεωφόρο και ΣΕΦ!

Νέα τάξη πραγμάτων, νέα ήθη και έθιμα! Η Ελληνική Ομοσπονδία βάζει «λουκέτο» στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στους τελικούς!

Όπως θα αναφέρει η νέα προκήρυξη, οι τελικοί -και μόνο- της Α1 Γυναικών θα πρέπει να γίνονται σε κλειστά που πληρούν τις προϋποθέσεις της FIBA, κάτι που δεν συμβαίνει με τη Λεωφόρο, αλλά φυσικά και με την αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Αυτό σημαίνει πως πέρα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», και η έδρα των «ερυθρόλευκων» δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους τελικούς, με τη διαφορά να είναι ωστόσο τεράστια, αφού στο ένα γήπεδο διεξάγονται ματς από το 1960 και στο άλλο τα τελευταία 4 χρόνια.

Παράλληλα θα αλλάξει και το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ, αφού από τη νέα σεζόν δεν θα μεταφέρονται οι νίκες από την κανονική διάρκεια και οι ομάδες θα μπαίνουν από το μηδέν στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Έτσι οι ημιτελικοί θα κρίνονται στις δύο νίκες και οι τελικοί στις τρεις.

Καμία διαφοροποίηση, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει στις ξένες, που θα παραμείνουν στις τρεις, αφού δεν φαίνεται να περνάει η αύξηση σε τέσσερις, κάτι που όμως θα επισφραγιστεί τις επόμενες μέρες και με την ανακοίνωση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.