Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ: Η Παπαμιχαήλ προς τον Αρη Χολαργού

Στον Άρη Χολαργού (Α’ ΕΣΚΑ) θα συνεχίσει την καριέρα της η Πέλη Παπαμιχαήλ με την έμπειρη σέντερ να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το σύλλογο των Βορείων προαστίων.

Η πολύπειρη Ελληνίδα, που έχει τίτλους και διακρίσεις στο βιογραφικό της ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό, φαίνεται ότι πείστηκε από το project του Άρη Χολαργού και συμφώνησε να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
Τελευταία ομάδα της Παπαμιχαήλ ήταν η Νίκη Λευκάδας τη σεζόν 2018-2019 με την οποία μάλιστα είχε αγωνιστεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Eurocup.

Με την απόκτηση της Παπαμιχαήλ, καθώς είχε προηγηθεί αυτή της Όλγας Χατζηνικολάου, ο Άρης Χολαργού ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο το ρόστερ του με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Βεροιόπουλο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Ο Άρης Χολαργού θα είναι η 16η ομάδα στην καριέρα της Παπαμιχαήλ μια καριέρα και μια μπασκετική διαδρομή που ξεκίνησε από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης και έχει φτάσει μέχρι και το Χολαργό και τον Άρη με σημαντικούς ενδιάμεσους σταθμούς τις Εσπερίδες Καλλιθέας, το Ελληνικό και τον Ολυμπιακό, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε Ανδόρρα, Γαλλία, Κροατία και Ιταλία.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε το φλερτ να μετουσιωθεί σε γάμο και η Παπαμιχαήλ γίνει και επίσημα αθλήτρια του Άρη Χολαργού.

Πηγή: Kingsport.gr