Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ: Δυνατά φιλικά για τον Ολυμπιακό

Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός ξεκινά την προετοιμασία για τη νέα σεζόν στις 21/8 κι ενώ λίγες ημέρες πριν θα έχει μάθει τους αντίπαλους στον Όμιλό του στο Eurocup γυναικών. Άπαντες στον Πειραιά έχουν θέσει ψηλά τον πήχη, τόσο για την κατάκτηση του νταμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και για τη διάκριση στο Eurocup γυναικών.

Με αυτόν τον άξονα και υπό τις οδηγίες του Θάνου Νίκλα η ομάδα μπάσκετ γυναικών των ερυθρόλευκων θα μάθει τους αντίπαλους της στο Eurocup γυναικών στις 9/8.

Κατόπιν στις 21/8 θα ακουστεί το πρώτο… «Ολυμπιακός», με τις Πειραιώτισσες να συγκεντρώνονται για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Τόπος της προετοιμασίας θα αποτελέσει το «σπίτι» τους, καθώς ο Ολυμπιακός θα παραμείνει επί αττικού εδάφους φέτος. Ακόμα, θα υπάρξουν και δυνατά διεθνή φιλικά προετοιμασίας, αλλά και ματς με ελληνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα το διήμερο 6 και8/9 οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν 2 φορές την τουρκική Μπούρσα. Κατόπιν και στις 9/9 θα παίξει κόντρα στην Μπατιπάλια του κόουτς Μασλαρινού που κατέκτησε την άνοδο από την Α2 στην Α1 Ιταλίας.

 

Ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν:

PG: Νικολοπούλου, Κολλάτου, Αγραφιώτη

G: Σύρρα

G/F: Χριστινάκη, Καρλάφτη, Brooque Williams

SF: Δίελα

PF: Σπυριδοπούλου

F/C: Vitola, Kantzy

C: Μόρισον, Μ.Αναστασοπούλου.