Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ: Αποχωρούν εννιά παίκτριες από τον Εύνικο

Ο Εύνικος τη νέα σεζόν θα παραταχθεί με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Οι αλλαγές στο ρόστερ του θα είναι μεγάλες και ελάχιστε αθλήτριες θα μείνουν από την περσινή σεζόν. Με ανακοίνωση του ο Εύνικος αποχαιρέτησε συνολικά 9 παίκτριες, οι οποίες πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα τη σεζόν 2022-23.

Ο Εύνικος έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την παραμονή των Εμμανουηλίδου, Βιντζηλαίου, Κωτσίνη, αλλά και την απόκτηση της Σταμάτη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου μας και ο πρόεδρος Χρήστος Κ. Παππούς εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στις αθλήτριες: Μίχου Μαρία, Κεσσέ Δήμητρα, Βούλγαρη Τζένη, Ναυροζίδου Χριστίνα, Ράδη Ηλιάνα για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά τους στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και στη διαμόρφωση οικογενειακού κλίματος. Ημασταν τυχεροί που συνεργαστήκαμε μαζί τους. Να ευχαριστήσουμε επίσης τις αθλήτριες: Ζουρνή Λουκία, Καραγιάννη Μάριαν, Γκιζάνη Δήμητρα και Πολυμένη Λαμπρινή που εντάχθηκαν στην οικογένεια του Εύνικου και συνέβαλαν τα μέγιστα για τη σωτηρία της ομάδας και τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της. Ευχόμαστε σε όλες να έχουν υγεία και να πετύχουν σε ό,τι αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους. Θα είμαστε συμπαραστάτες σε ό,τι μας ζητηθεί και να γνωρίζουν ότι θα τις θεωρούμε πάντα μέλη της αθλητικής οικογένειας του συλλόγου μας . Αναμένουμε δε να προσφέρουν και στο μέλλον και από άλλη θέση».