Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μπάσκετ: Ανακοίνωσε τη Σταματάκη ο ΠΑΟΚ

 Την ώρα που ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τη Νίκη Λευκάδας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, η διοίκησή του έκανε ακόμα μία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, και αυτή ακούει στο όνομα Σοφία Σταματάκη.

Η 18 αθλήτρια υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αγωνίζεται στη θέση της φόργουορντ και θεωρείται ένα από τα ταλέντα του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό της Σταματάκη: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την αθλήτρια, Σοφία Σταματάκη. Γεννημένη το 2005, η Σοφία Σταματάκη αγωνίζεται ως φόργουορντ και έχει ύψος 182cm.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, το οποίο θα κάνει την διαφορά, και θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να πετύχει τους στόχους της».

 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Σοφία Σταματάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Έρχομαι σ’ έναν Σύλλογο με μεγάλη οργάνωση αλλά και προοπτική για παρόν και μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους. Η ομάδα αποτελείται από νέες κοπέλες και θα δώσω το μέγιστο των ικανοτήτων μου, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».