Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Κρέμασε τα παπούτσια της η Τζάκι Γέμελος

Η Τζάκι Γέμελος σε ηλικία 32 ετών αποφάσισε να αποσυρθεί απο τη δράση και να εγκαταλείψει τα παρκέ μετά απο 23 χρόνια καριέρας. 

Η ομογενής γκαρντ έκανε γνωστή την απόσυρσή της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, με ένα μακροσκελές μήνυμα κάνοντας αναφορά στα εμπόδια, στους τραυματισμούς αλλά και σε όλες τις αξέχαστες στιγμές που της χάρισε το μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γέμελος

Ήταν όλα όνειρο! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάθομαι εδώ γράφοντας τo «post απόσυρσής μου».

Αυτή ήταν μια επιστολή που νόμιζα ότι θα είχα γράψει χρόνια πριν. Ήμουν απλώς ένα παιδί από το Στόκτον της Καλιφόρνιας που πήρε μια μπάλα πριν από 23 χρόνια, έβαλε τα άσπρα και κόκκινα πάνινα παπούτσια μου και έκανα σουτ από την ανατολή έως το ηλιοβασίλεμα. Πολύ πίσω όταν είπαν ότι θα γίνω η καλύτερη. Μια από τις καλύτερες που έπαιξαν ποτέ. Αλλά αποδεικνύεται ότι οι προβλέψεις ήταν λανθασμένες. Δεν προέβλεπαν 10 χειρουργικές επεμβάσεις στο γόνατο.

Δεν πρόβλεψαν τον πόνο. Την αγωνία. Οι προκλήσεις που θα έρθουν για να κάνουν τα όνειρά μου πραγματικότητα. Αλλά έδωσα ακόμα στο παιχνίδι ό, τι είχα. Δεν είναι έτσι το θέμα; Για να αφήσετε όλα όσα έχετε. Ταξίδεψα στον κόσμο. Έπαιξα σε διαφορετικές χώρες. Διαφορετικά πρωταθλήματα. Ανταγωνίστηκε με θρύλους στο WNBA και την Ευρωλίγκα. Κέρδισε πρωταθλήματα. Γνώρισα ανθρώπους που άλλαξαν τη ζωή μου. Αλλά όταν το σώμα σας σας λέει ότι είναι ώρα. Είναι ώρα.

Φεύγω πριν να μην μπορώ να περπατήσω. Καθώς το γράφω, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ποτέ πραγματικά το καλύτερο. Επρόκειτο για το παράδειγμα ανθεκτικότητας. Ήταν θέμα του να μην τα παρατάς ποτέ. Πάντα εμφανίζεται. Ήταν για κάποιον που άκουσε την ιστορία μου και συνειδητοποιώντας ότι θα μπορούσε να μετατρέψει τα όνειρά του σε πραγματικότητα.

Υπόσχομαι ότι θα το γράψω όλα στο βιβλίο μου κάποια μέρα! Σας ευχαριστώ σε όλους που επηρέασαν την καριέρα μου, σας ευχαριστώ στον εκπληκτικό πράκτορά μου και τον καλύτερό μου φίλο Allison Galer, σας ευχαριστώ για το WNBA, τους Washington Mystics, το Chicago Sky, τον ήλιο του Κονέκτικατ, Ελλάδα, USC, St. Mary’s, όλους τους προπονητές μου & Fabrice, και το πιο σημαντικό ευχαριστώ μαμά και μπαμπά για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσάς.