Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ευρωμπάσκετ: «Μας στοίχισαν λάθη και χαμένα ριμπάουντ»

Στα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ εστίασαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Πρέκας και η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου μιλώντας για τα αίτια της ήττας της Εθνικής Γυναικών από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα της στο Ευρωμπάσκετ, ενώ υποσχέθηκαν πως το ελληνικό συγκρότημα θα προσπαθήσει να αντιδράσει, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Παρασκευής με τη Λετονία.

«Συγχαρητήρια στο Μαυροβούνιο. Το ματς θεωρώ πως κρίθηκε από τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ που είχαμε προσφέροντας πολλούς πόντους στην αντίπαλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο Πέτρος Πρέκας.

Η Άννα Νίκη-Σταμολάμπρου τόνισε με τη σειρά της: «Είμαστε χαρούμενες που είμαστε στο Ευρωμπάσκετ. Συγχαρητήρια στο Μαυροβούνιο για τη νίκη. Δυστυχώς για μας ήταν ένα κακό παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε την άμυνα ένας εναντίον ενός, παρότι είχαμε εστιάσει σε αυτό στις προπονήσεις. Δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ δίνοντας δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στις αντιπάλους. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά από τη δεύτερη περίοδο και μετά πήραμε την κατηφόρα. Θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και θα δώσουμε πάνω από το 100% προσπαθώντας να πάρουμε κάποιες νίκες και να προχωρήσουμε».