Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Eθνική Γυναικών: Ανάλυση αντιπάλου απο την Καλέντζου

Λίγες ώρες πρίν το τζάμπολ της Εθνικής με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας , η Τούλα Καλέντζου αναλύει στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ  τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του αντιπάλου μας.

Η εμβληματική πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού και  βοηθός προπονητή, Τούλα Καλέντζου, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που ανέδειξε το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ και είναι μια εκ των συνεργατών του Βασίλη Μασλαρινού στον πάγκο της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα σχολίασε για την Βουλγαρία.

«Πρώτη αντίπαλος είναι η Βουλγαρία, μια ομάδα με αδυναμίες και θα χτυπήσουμε πάνω σε αυτές. Παίζει ένα μπάσκετ που δεν βασίζεται πολύ στην τακτική και αυτό μερικές φορές μπορεί να το κάνει και επικίνδυνο.

Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και να μην υποτιμήσουμε σε καμιά περίπτωση την αντίπαλό μας. Έχει έναν κορμό αθλητριών οι οποίες αγωνίζονται στη Μοντάνα έχοντας για προπονητή τον ίδιο με την εθνική. Άρα αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τη Βουλγαρία γιατί γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι της αντιπάλου μας, βαρόμετρο θα έλεγα, είναι το πλέι μέικερ, η Στοϊτσεβα που προσπαθεί να αξιοποιεί όλες τις συμπαίκτριές της.

Εμείς είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, παρόλες τις ελλείψεις που έχουμε. Τα κορίτσια έχουν τεράστια διάθεση και πάμε για το θετικό αποτέλεσμα που είναι και το μοναδικό ζητούμενο για μας. Αν η απόδοσή μας είναι έτσι όπως έχουμε προγραμματίσει στα πλάνα μας θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».