Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΕΟΚ: «Εμείς είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Εσείς;»

Με ανακοίνωση πρός την Πολιτεία η ΕΟΚ, ζητά να σταματήσει η επιχείρηση μετάθεσης των πρωταθλημάτων, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι από την πλευρά της είναι πανέτοιμη για την άμεση επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η συνεχιζόμενη κατευθυνόμενη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και της πραγματικότητας από την Πολιτεία και το γαϊτανάκι δημιουργίας εντυπώσεων, μας υποχρεώνει να θέσουμε άπαντες προς των ευθυνών τους.

Είναι αναγκαίο αυτό ώστε  να αποφευχθεί η παραπλάνηση και η παραπληροφόρηση των υφιστάμενων τις συνέπειες της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Έχουμε να επισημάνουμε ότι δεν είναι αυτές οι ώρες για διεκπεραίωση προσωπικών και κομματικών επιδιώξεων, παρά μόνο για υπεύθυνες πράξεις.

Θέτουμε λοιπόν το ουσιαστικό ερώτημα, που απαιτεί άμεση και σαφή απάντηση. Είστε ή όχι υπέρ της επανεκκίνησης  της αθλητικής δραστηριότητας και των πρωταθλημάτων;  Εμείς ως  αθλητική  Ομοσπονδία  είμαστε έτοιμοι για την άμεση επανέναρξή τους. Εσείς σαν πολιτεία είσαστε;  Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας και σταματείστε την επιχείρηση μετάθεσής τους.