Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

“El Toro”: Η νέα μασκότ του ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ένα νέο μέλος με το όνομα “El Toro” καλωσορίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Για πρώτη φορά μετά απο χρόνια γυναικεία ομάδα μπάσκετ δημιουργεί την δική της μασκότ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρά τις δυσκολίες των καιρών με όρεξη και προσδοκίες για το μέλλον του αθλήματος παρουσιάζει την νέα μασκότ της ομάδας με το όνομα El Toro.

Η μασκότ αναπαριστά το έμβλημα της ομάδας, τον ταύρο, και φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7, ενώ το όνομά του προέρχεται από την ισπανική γλώσσα και σημαίνει ο Ταύρος.

H σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC παρουσίασε στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών τον ‘’El Toro’’, τη νέα του μασκότ, τη μοναδική μασκότ γυναικείας ομάδας μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και φυσικά στο φετινό πρωτάθλημα γυναικών!

Ο El Toro αναπαριστά το έμβλημα της ομάδας μας, τον ταύρο, και φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7, ενώ το όνομά του προέρχεται από την ισπανική γλώσσα και σημαίνει ο Ταύρος!

Σε μια δύσκολη χρόνια λόγω της πανδημίας, της διακοπής των πρωταθλημάτων αλλά κυρίως σε μια χρονιά με άδεια γήπεδα, η δημιουργία μασκότ, συνιστά υπέρβαση για τη διοίκηση της ομάδα μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μεγαλώσει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC σε όλα τα επίπεδα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το χορηγό μας, τη WATT+VOLT (Κατάστημα Ιωαννίνων), που πίστεψε στο εγχείρημα και προχωρήσαμε στην υλοποίηση, καθώς επίσης και τη σχεδιάστριά της μασκότ, κ.Φόνη Βραζέλη.

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν ευχόμαστε να μας βρει με γεμάτες κερκίδες και πλούσιες δράσεις κοντά στους μεγάλους αλλά κυρίως στους μικρούς φίλους της ομάδας μας, παρέα φυσικά με τον Εl Toro!