Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Δίελα: «Κάποιες έχουμε να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό δύο μήνες» (video)

Η Εθνική Γυναικών βρίσκεται στη Σλοβενία και είναι έτοιμη για δύο ιδιαίτερα κρίσιμους αγώνες με την Ισλανδία και την Βουλγαρία για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Η Ιωάννα Δίελε μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ γι’ αυτήν την προσπάθεια, αλλά και για το πόσο μπορεί να έχει επηρεάσει αυτή η αγωνιστική δίμηνη απραξία τις αθλήτριες.

«Η αλήθεια είνα πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες τόσο σε ότι αφορά τα δύο παιχνίδια και τις δύο νίκες που θέλουμε, όσο και γιατί κάποιες κοπέλες έχουμε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς δύο μήνες σίγουρα».

Είναι κάτι που οι Ελληνίδες διεθνείς θα προσπαθήσουν να αφήσουν στην άκρη μπαίνοντας στο παρκέ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Θεωρώ και πιστεύω ότι Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να είμαστε έτοιμες και να ανταποκριθ0ύμε σε αυτό που ζητάει η Εθνική Ομάδα».

Για την ίδια δεν υπάρχει φόβος με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γενικότερα και μπαίνοντας σε μία «φούσκα» γι’ αυτό το τελευταίο παράθυρο στη Λουμπλιάνα:

«Δεν υπάρχει φόβος, αλλά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, γιατί δεν ξέρουμε πως θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Οπότε η καθεμία βρίσκεται στη δύσκολη θέση να είναι έτοιμη και να κληθεί να κάνει τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η δράση κα η παρουσία στην Εθνική Ομάδα της είχε λείψει, γιατί της πρόσφερε κάτι πολύτιμο αυτό το διάστημα:

«Μου είχε λέιψει πάρα πολύ! Επειδή κι εγώ είμαι από αυτές τις κοπέλες που έχουμε να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό εδώ και δύο μήνες, η Εθνική Ομάδα μας έδωσε μια ανάσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε».