Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Χριστινάκη: ” παρά τις ατυχίες θα παρουσιάσουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό”

Η διεθνής Ελεάννα Χριστινάκη παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει αντιμετωπίσει η Εθνική Γυναικών όσον αφορά στα κρούσματα της ομάδας αλλά και στα αυστηρά μέτρα για τον ιό, δηλώνει αισιόδοξη για τους δύο ερχόμενους αγώνες. 

Οι συνθήκες αυτής της σειράς των αγώνων λόγω του κορονοϊού είναι ιδιαίτερες με την Ελεάννα Χριστινάκη να αναφέρεται στην προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών και στην ανανέωση που έχει γίνει.

Οι δηλώσεις της Ελεάννας Χριστινάκη

«Έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα και παρά τις ατυχίες, συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι σίγουρη ότι θα παρουσιάσουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό», είπε σχετικά με τον αυριανό αγώνα απέναντι στη Βουλγαρία.

Με την ίδια να αποτελεί μέλος της «ενδιάμεσης» γενιάς της εθνικής μιλάει για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα.

«Η Εθνική είναι ανανεωμένη και χρειάζεται υπομονή. Η μικρότερη  γενιά από εμάς είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Με πολλή σκληρή δουλειά θα κρατήσουμε την Εθνική σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και δίνει τα πάντα στο παρκέ. Αυτό κάνουμε πάντα και θα το επαναλάβουμε και στους συγκεκριμένους αγώνες».

Οι καταστάσεις λόγω του κορονοϊού είναι ιδιαίτερες κάτι το οποίο, ωστόσο, αφορά όλες τις ομάδες.

«Είναι αναμφίβολα κάτι δύσκολο και πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα καταφέρουν να προσαρμοστούν σε όλες αυτές τις ατυχίες πολύ πιο γρήγορα θα έχουν και καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι είναι θέμα προσαρμογής».

ΠΗΓΗ: ΕΟΚ