Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Αλεξανδρή : «Η νίκη είναι μονόδρομος για μας.»

Η προετοιμασία της Εθνικής για τα δύο παιχνίδια με Βουλγαρία (12/11) και Σλοβενία (14/11) στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα να θέλει να παρουσιάσει το καλύτερο αγωνιστικό της πρόσωπο και να καταθέσει την ψυχή της σύμφωνα με την Διονυσία Αλεξανδρή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Διονυσίας Αλεξανδρή

«Οι συνθήκες είναι περίεργες και πρωτόγνωρες για όλο τον κόσμο. Εμείς όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας. Υπάρχουν απώλειες, ωστόσο θα πρέπει να προσηλωθούμε στο πλάνο και σε όσα μας πει ο προπονητής μας και να καταθέσουμε την ψυχή μας».

Πρώτος αντίπαλος για την Εθνική είναι η Βουλγαρία με την Διονυσία Αλεξανδρή να επισημαίνει.

«Η Βουλγαρία θεωρώ ότι είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και πρόκειται για ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα στη φάση των ομίλων απαιτεί από εμάς να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας. Μπορεί να μην έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά είναι σημαντικό που αγωνιζόμαστε στην πατρίδα μας, σε ένα οικείο περιβάλλον».

Οσο για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Σλοβενία…

«Το ιδανικό για μας θα είναι να κερδίσουμε και να καλύψουμε τη διαφορά της ήττας στο πρώτο παιχνίδι. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Η Σλοβενία μπορεί να είναι πλήρης και εμείς να έχουμε απώλειες, αλλά αυτές που βρισκόμαστε εδώ είμαστε αποφασισμένες να αφήσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας στο παρκέ για να πετύχουμε τον σκοπό μας».

Η Εθνική Γυναικών όλα αυτά τα χρόνια είχε στο πλευρό της το πιστό της κοινό, αλλά οι συνθήκες λόγω του κορονοϊού έχουν πλέον αλλάξει τα πάντα. «Έχουμε συνηθίσει από τις ομάδες μας να αγωνιζόμαστε σε άδεια γηπεδα στο φετινό πρωτάθλημα. Δυστυχώς παίζουμε στην έδρα μας χωρίς να έχουμε τους φιλάθλους να μας υποστηρίζουν».