Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπέγραψε με την Γερμανίδα point guard Emma Stach για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.
Η 24χρονη point guard (1.75μ.) αναμένεται να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα και να ενισχύσει τα μέγιστα ώστε να διατηρήσουν οι «πράσινες» τα σκήπτρα.
Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Stach τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μια τόσο γνωστή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.
Πρόκειται για μια ομάδα που το όνομα της είναι συνδεδεμένο με το μπάσκετ και αναμφίβολα είναι τιμή που θα παίξω με τη φανέλα της. Ξέρω ότι το κοινό της ομάδας είναι ιδιαίτερα ένθερμο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά του εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.
Θέλω να συμβάλλω από την πλευρά μου και να βοηθήσω ώστε να φτάσει και φέτος η ομάδα στην κατάκτηση τίτλων. Θέλω να ευχαριστήσω την κόουτς Καπογιάννη και τη διοίκηση και να έχουμε μια καλή σεζόν».
Αναλυτικά το βιογραφικό της Γερμανίδας:
2009-2014 BG 89 Hurricanes Rotenburg/ Scheeßel (Γερμανία)
2014-2018 Gonzaga Bulldogs (ΗΠΑ)
2018-2019 Rutronik Stars Keltern (Γερμανία)
2019-2020 PINKK Pesci (Ουγγαρία)
2020 A3 Basket Umea (Σουηδία)