Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Οι αριθμοί της Εθνικής για τον αγώνα με τη Σλοβενία (στατιστικά)

Πάλεψαν σκληρά τα κορίτσια της Εθνικής απέναντι στην Σλοβενία , πραγματοποιώντας το απόγευμα του Σαββάτου μια εξαιρετική εμφάνιση στην οποία όμως δεν κατάφεραν να βγούνε νικήτριες. 

Στον αγώνα αγωνιστικά ξεχώρισε η Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου με ένα νέο ατομικό ρεκόρ με την Εθνική Γυναικών σημειώνοντας 22 πόντους.

Αναλυτικά οι αριθμοί του αγώνα απο την ΕΟΚ

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου έκανε το καλύτερό της επιθετικά παιχνίδι με την Εθνική Γυναικών. Έκανε ατομικό ρεκόρ σημειώνοντας 22 πόντους και ξεπέρασε συνολικά τους 100 πόντους με το εθνόσημο, φτάνοντας στους 106.

Η Δανάη Παπαδοπούλου πάτησε παρκέ για πρώτη φορά με τη φανέλα της Εθνικής Γυναικών! Στα 17 της έγινε διεθνής με τις «μεγάλες» μετά από έξι συμμετοχές με την Εθνική Παγκορασίδων και 31 με την Εθνική Κορασίδων.

Η Διονυσία Αλεξανδρή αρχίζει να δημιουργεί τη δική της πορεία στην Εθνική Ομάδα. Μετά τους δύο πρώτους που σημείωσε στον αγώνα με τη Βουλγαρία, πρόσθεσε άλλου οχτώ σε αυτόν με τη Σλοβενία.

Η Αγγελική Βιντσιλαίου… άνοιξε λογαριασμό επιθετικά με το πρώτο της καλάθι με την Εθνική Γυναικών.

Η Αγγελική Νικολοπούλου ισοφάρισε το δικό της ατομικό ρεκόρ με την Εθνική Γυναικών. Σημείωσε 15 πόντους, όσους είχε σημειώσει και δύο μέρες νωρίτερα απέναντι στη Βουλγαρία.