Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Παρελθόν η Έιβερι από την Ελευθερία Μοσχάτου – Συνολικά 19 ξένες εκτός πρωταθλήματος Α1

H Νίκη Έιβερι είναι ακόμα μία από τις πολλές ξένες μεταγραφές που αποχώρησαν από τις ομάδες τους.

Η αμερικανίδα ,  Niki Avery ήταν μια απο τις πολλά υποσχόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Ελευθερίας Μοσχάτου για το φετινό πρωτάθλημα γυναικών της Α1.

Μετά την αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων η έμπειρη playmaker, όπως και πολλές άλλες ξένες αθλήτριες εγκατέλειψε την χώρα μας και επέστρεψε στις ΗΠΑ για να συνεχίσει την καριέρα της σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σύμφωνα με έρευνα του sportbubble.gr , συνολικά 19 ξένες αθλήτριες έχουν ήδη φύγει.

Αναλυτικά οι απουσίες στις 12 ομάδες της Α1 Γυναικών

Σπόρτιγκ
Με την έναρξη της πανδημίας και την διακοπή του πρωταθλήματος και οι τρεις αμερικανίδες (Jayla Scaife, Amber Smith, Emma Guy) αποχώρησαν και αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Δάφνη Αγίου Δημητρίου
Παρελθόν αποτελούν οι Jannon Otto και Isalys Quinones. Η Peyton Whitted έχει μεταβεί στην Αμερική και αναμένει τις εξελίξεις για να επιστρέψει.

Νίκη Λευκάδας
Οι Laina Snyder και Samantha Mackay επέστρεψαν στις ΗΠΑ και αναμένουν την επανέναρξη για να επιστρέψουν. Οι Danielle Spiliotis και Nina Bessolo παραμένουν στη Λευκάδα.

Εσπερίδες
Η Crymble αποτελεί παρελθόν καθώς συνεχίζει την καριέρα της στη Γερμανία. Η Alexa Willard επέστρεψε στις ΗΠΑ και η Nici Gilday αναμένει τις εξελίξεις στη χώρα μας.

ΕΦΑΟ Ζωγράφου
Οι ξένες της ομάδας (Dara Taylor, Kayla Mobley) παραμένουν στη χώρα μας

ΠΑΟΚ
Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί η Channon Fluker (κοινή συναίνεση η λύση συμβολαίου). Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν: Rebecca Akl και Nukiya Mayo.

Κρόνος Αγίου Δημητρίου
Η Gordon έφυγε καθώς βρήκε συμβόλαιο στη Φινλανδία. Η Hawkings μετακόμισε στη Ρουμανία και η Childress έφυγε για τις ΗΠΑ (κοινή συναίνεση λύση συνεργασίας).

Χανιά
Η Leah Scott αναχώρησε για τις ΗΠΑ και δεν θα επιστρέψει, η Booth βρήκε συμβόλαιο στη Βουλγαρία ενώ η Miranda Drummond παραμένει στη Κρήτη.

Ολυμπιακός
Και οι τρεις ξένες (Reimer Stephanie, Kostowic, Jori Davis) παραμένουν στη χώρα μας.

Παναθηναϊκός
Στην Ελλάδα παραμένουν Sharon Houston, Chastity Reed και Kolby Morgan.

Ελευθερία Μοσχάτου
Παρελθόν αποτελούν οι: Aisha Balarabe, Niki Avery, Adrienne Motley και Nevena Jovanovic. Δεν θα επιστρέψουν.

ΠΑΣ Γιάννινα
Οι Natalie Butler και Samantha Cooper παραμένουν στα Γιάννινα. Το ίδιο και η Vanessa Panousis. Παρελθόν αποτελεί η Vendrell που πλέον παίζει στην Ισπανία.