- Στο Βιλαμπάχο της οδού Ακαδημίας το νέο σήμα αντικαταστάθηκε από μια στρουθακάμηλο, όπως με ενημέρωσε η Λίτσα, που ακόμη προσπαθούσε να συνέλθει από τη μαδριλένικη τετραπλή σφαλιάρα.
- Πάμε τώρα να ξετυλίξουμε τη σημερινή μας ιστορία σαν κουβάρι για πλέξιμο και να δούμε για ποιό λόγο η στρουθοκάμηλος αποτελεί πλεόν το αντιπροσωπευτικό λογότυπο του Βιλαμπάχο (;).
- Πριν από 2 ημέρες σας αποκάλυψα πως μέλος της ένωσης και μάλιστα με σημαίνοντα και βαρύνοντα ρόλο στη λειτουργία της ορίστηκε ως παρατηρήτρια στον αγώνα Παναθηανικός- ΡΕΑ. Το ερώτημα που απηύθυνα είναι κατά πόσο το νόμιμο είναι ηθικό σε αυτές τις περιπτώσεις. Μέχρι εδώ ωραία. Έλαβα και ένα μήνυμα από την ενδιαφερόμενη που θεωρεί πως ασχολούμαι ιδιαιτέρως μαζί της αλλά όσο και εαν έστηψα την περμανάντ μου δεν κατάφερα να θυμηθώ κάποια άλλη στιγμή που να αναφέρθηκα σε αυτή μέσα από τη στήλη μου. Δεν πειράζει και άλλες φορές με μπερδέψαν με άλλη. Ειδικά μια φορά που ένας με φώναξε Πάμελα, καταχάρηκα, μέχρι που είδα πως έτσι φώναζε το πομεράνιαν του.
- Που κολλάει τώρα η στρουθοκάμηλος θα αναριωτέστε; Η είδηση που έβγαλα αφορούσε αυτή την δημοσίευση από το επίσημο site της Ένωσης Ποδοσφαίρου Γυναικών

- Ψάχνοντας να βρω κάποιες πληροφορίες μπήκα στο site της Ένωσης χθες το βράδυ. Και τι βλέπω; Από την ταυτότητα της 9ης αγωνιστικής που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του site απουσιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι:

- Παίρνω τηλεφωνα να δω τι απέγινε το παιχνίδι Παναθηναικός- ΡΕΑ όπου εμφανίζεται ως παρατηρητής το μέλος της Ένωσης, γιατί ο νους μου πήγε στο κακό και μου λένε από ΕΠΟ πλευρά, πως “όλα καλά. Δεν υπάρχει κάτι που να ακύρωσε το παιχνίδι”. Τρία ζευγάρια γυαλιά πηγα και αγόρασα γιατί λέω πως δεν γίνεται, με ξεγελούνε τα μάτια μου. Αφού πήρα τη Ζωίτσα, τη Φωφώκα, τη Λίτσα, μέχρι και τη σιχαμένη την ξαδέλφη μου την Πόπη για να μου διαβάσουν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής που βρίσκονται αναρτημένα στην πρώτη σελίδα του site της Ένωσης Ποδοσφαίρου Γυναικών και λες και το παιχνίδι Παναθηναικός- ΡΕΑ το είχε καταπιεί το Τρίγωνο των Βερμούδων.
- Κλικάρω στις μέσα σελίδες του site. Εκεί που υπάρχουνε όλες οι αγωνιστικές. Και εκεί φιλενάδες μου η καρδιά μου φτερούγισε. Το παιχνίδι στις μέσα σελίδες του site υπάρχει κανονικά:

- Ποιά έιναι η διαφορά μεταξύ της των αγώνων που αναγράφονται στην πρώτη σελίδα του site της Ένωσης και των μέσα σελίδων όπου και πάλι αναγράφονται οι αγώνες και τα αποτελέσματα; Επειδή πάντοτε ήμουνα καλή στο λύνω γρίφους σας το δίνω στο πιάτο για να μην σας ταλαιπωρώ. Στην πρώτη σελίδα του site μαζί με τα αποτελεσματα και τους διαιτητές αναγράφονται και οι παρατηρητές. Τι δεν αναγράφεται στις μεσα σελιδες μαζί με τα αποτελεσματα και τους διαιτητές; Ναι σωστά μαντέψατε: Δεν αναγράφονται οι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.
- Δεν ξέρω εαν κάποιος πρέπει να γελάσει ή να κλάψει με τέτοιες νοοτροπίες που ναι μεν τιμούνε τη συμπαθέστατη στρουθοκάμηλο αλλά μικραίνουν την Ένωση Ποδοσφαίρου Γυναικών. Ποιά μέλη της Ένωσης ήταν ενήμερα για αυτή την ψηφιακή γελοιοποίηση της; Ποιός έδωσε την εντολή; Ποιοί θεωρούν πως κάνοντας τη στρουθοκάμηλο κρύβουν τα θέματα αυτά;
- Θα υποθέσω πως ο “δαίμονας του site” αφαίρεσε από την πρώτη σελίδα τον μοναδικό αγώνα στον οποίο είχα αναφερθεί και που μέλος της Ένωσης εκτέλεσε χρέη παρατηρητή. Εκτός εαν χάκερ της Βιλαρίμπα αποφάσισαν να χτυπησουν το κάστρο του Βιλαμπάχο.
Η Αδιάκριτη: Γιατί στο Βιλαμπάχο εμφανίστηκε μια στρουθοκάμηλος; Ποιός χάκερ χτύπησε το site της Ένωσης; Ποιό παιχνίδι χάθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων;
RELATED ARTICLES
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- Advertisment -
Recent Comments
επί Η Αδιάκριτη: Πόσο κοστίζει ένα ποδοσφαιρικό διαζύγιο; Ποιά ετοιμάζεται να έρθει Ελλάδα και πάλι;
επί Η Αδιάκριτη: Πόσο κοστίζει ένα ποδοσφαιρικό διαζύγιο; Ποιά ετοιμάζεται να έρθει Ελλάδα και πάλι;
επί Η Αδιάκριτη
επί Η Αδιάκριτη
επί Η Αδιάκριτη
επί Η Αδιάκριτη
επί Η Αδιάκριτη
επί Η Αδιάκριτη
επί Η Αδιάκριτη
επί Η Αδιάκριτη
επί Η Αδιάκριτη:




Νομίζω ότι πολλές αισθάνονται ανακούφιση με την φυγή Κνεζεβιτς αφού τώρα ευελπιστούν ο νέος προπονητής να δει επιτέλους ότι έχει στην ομαδα του τον θηλυκό Εμπαπε.
Τελικά αναγνώρισαν το λάθος τους που είχαν διώξει τον Χαραλαμπιδη ή έκαναν ακόμη ένα?