Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Το «ευχαριστώ» της ΟΧΕ προς τον Αυγενάκη για την άδεια της Ιωάννας Χρηστίδη

Για την εξασφάλιση της άδειας της διαιτητή Ιωάννας Χρηστίδη, ευχαρίστησε με επιστολή της η ΟΧΕ τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μεσολάβησε ώστε να μεταβεί στην Δανία για το EURO 2020. 

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εξέφρασε με επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τις ευχαριστίες της για την πολύτιμη βοήθεια του στην μετάβαση των Χρηστίδη- Παπαματθαίου στη Δανία, ώστε να εκπροσωπήσουν την ελληνική χειροσφαίριση στο ΕURO Γυναικών.
O Υφυπουργός μεσολάβησε ώστε η ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Ιωάννα Χρηστίδη να εξασφαλίσει άδεια εξωτερικού από τις Ένοπλές Δυνάμεις όπου και εργάζεται.

Αναλυτικά η επιστολή της ΟΧΕ

«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ
Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση σας και την ικανοποίηση του αιτήματος μας σχετικά με την κατ’ εξαίρεση χορήγηση άδειας εξωτερικού της κας Ιωάννας Χρηστίδη, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως διεθνής διαιτητής χειροσφαίρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών της Δανίας.
Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες λειτουργούν θετικά στην διεθνή προβολή της χώρας μας και γενικότερα της ελληνικής χειροσφαίρισης.
Ευελπιστώντας και προσβλέποντας και σε μελλοντική συνεργασία, σας ευχαριστούμε και πάλι»