20.7 C
Athens
Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήHandballΑ' ΕθνικήΧάντμπολ: Ο Σεϊρεκίδης ανέλαβε την ΑΕΚ

Χάντμπολ: Ο Σεϊρεκίδης ανέλαβε την ΑΕΚ

Μετά από άκρως πετυχημένες σεζόν με ΓΕ Βέροιας, ΠΑΟΚ και πέρυσι με την Αναγέννηση Αρτας, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης έχει μία νέα αποστολή: να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα χάντμπολ γυναικών της ΑΕΚ και να κάνει πρωταθλητισμό.

O 61χρονος (24/08/1961) προπονητής ανακοινώθηκε από την Ερασιτεχνική, η οποία ελπίζει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

«Είναι χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ με τον σύλλογο της ΑΕΚ. Ένα σύλλογο που έχει πάντα στόχο τον πρωταθλητισμό. Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ έχει κι αυτή, το δικό της όραμα και μέσα από σκληρή δουλειά, θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο για να φτάσουμε στο πιο ψηλό σκαλί. Παράλληλα, να ευχαριστήσω τον κύριο Παπασταμάτη, καθώς και τον κύριο Παπαχαρτοφύλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Και φυσικά, καλώ τους πολύτιμους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια μας» ανέφερε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments