Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Χάντμπολ: Έναρξη προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε την προετοιμασία της το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ. Οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ: 

Έναρξη προετοιμασίας για το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά από το «Σπίτι του Χάντμπολ».

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Μία γεμάτη χρονιά με υψηλούς στόχους ξεκινάει για τις Πρωταθλήτριες Ελλάδος, οι οποίες φέτος πέρα των δύο εγχώριων διοργανώσεων και της ευρωπαϊκής πρόκλησης, έχουν να διαχειριστούν και τον θεσμό του Σούπερ Καπ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΝΙ.

Με αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και τις σταθερές… δυνάμεις της περσινής σεζόν, ο Δικέφαλος έχει σταθερά τον πρωταθλητισμό στο μυαλό του, θέλοντας να τον συνδυάσει και με το βήμα… παραπάνω στην Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Χασεκίδης, πριν την προπόνηση, καλωσόρισε όλες τις αθλήτριες στην προετοιμασία, και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους και τις επιθυμίες τις οποίες έχει ο Σύλλογος.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Πελεκίδης και το προπονητικό τιμ του, ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά, δίνοντας μεγάλη βάση, όπως και σε όλη τη πρώτη εβδομάδα, στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.