Παρολίγο τραγωδία στον αγώνα βόλει μεταξύ του Άρη και του ΑΟ Θήρας, όταν τμήμα της οροφής του γυμναστηρίου της Μίκρας έπεσε πάνω στην ακραία της ομάδας της Σαντορίνης Άμποτ Σιμόν.
Ενώ παιζόταν το πρώτο σετ, η Αμπότ Σιμόν έκανε μία υποδοχή ύστερα από σερβίς της αντίπαλης ομάδας, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να ακουμπάει την οροφή του γηπέδου. Αμέσως άρχισαν να πέφτουν από το ταβάνι κομμάτια από σοβά, τα οποία προσγειώθηκαν πολύ κοντά στο κεφάλι της παίκτριας.
Σε κατάσταση σοκ μια συμπαίκτριά της που δεν ήταν σίγουρη αν έχει χτυπήσει η Σιμόν, έτρεξε προς στο μέρος της για να δει αν χρειάζεται κάτι. Τελικά η αθλήτρια γλίτωσε από τύχη και αφού μαζεύτηκαν τα κομμάτια από την οροφή, ο αγώνας συνεχίστηκε.


