Σημαντικό τρίποντο για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo. Η ομάδα του Πάνου Βέργου επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού επιβλήθηκε σχετικά εύκολα, με 14-10, του ΝΟ Χανίων, στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, για την 10η αγωνιστική της Waterpolo League Γυναικών.
Το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε την τέταρτη νίκη σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος, βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους και απομακρύνθηκε από τον σημερινό αντίπαλό του κατά τρεις βαθμούς. Πάντως, αμφότερες οι ομάδες έχουν από ένα ματς λιγότερο.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε το… πάνω χέρι σε όλο το παιχνίδι, αφού ουδέποτε απώλεσε το προβάδισμα στο σκορ, ενώ στην τελευταία περίοδο η διαφορά έφθασε τα πέντε γκολ (13-8 και 14-9).
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 10-14
Οκτάλεπτα: 1-3, 4-4, 3-4, 2-3
Οι συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά, η διακύμανση και όλα τα αναλυτικά στοιχεία, αλλά και το βίντεο του αγώνα, ΕΔΩ.
Διαιτητές: Μιχάλης Μπιράκης, Παναγιώτης Γιαννέλλης
Αλυτάρχης: Νίκος Κανελλόπουλος



