Ωραία παιχνίδια, με ωραία γκολ επιφύλασσε η 7η αγωνιστική της Α Εθνικής. Κρίμα που με εξαίρεση το παιχνίδι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ τα υπόλοιπα παιχνίδια τα παρακολούθησαν ελάχιστοι. Η προώθηση του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα είναι πιο κάτω και από τον πάτο.
1. Εμφάνιση πρωταθλητή έκανε ο ΠΑΟΚ που έδειξε με τον πιο πειστικό τρόπο πως φέτος θέλει να διεκδικήσει τα σκήπτρα εκ νέου.
2. Για την ΑΕΚ πάλι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό έχει πάρει λίγο τον χαρακτήρα ζωής και θανάτου. Ένα νέο στραβοπάτημα θα δημιουργήσει αρκετές αναταράξεις.
3. Στον Παναθηναϊκό τα πνεύματα ειναι τεταμένα. Από όσο μαθαίνω απο τη Ζωίτσα ο Κνέζεβιτς σπρώχνεται προς την έξοδο, και το μοναδικό εμπόδιο φαίνεται να είναι η αποζημίωση που διεκδικεί. Η αλήθεια είναι πως πήρε πάνω του πολλές από τις επιλογές που «χάλασαν» την περυσινή ομάδα, η οποία ήταν καλή και χρειαζόταν 2-3 ποιοτικές προσθήκες. Αντιθέτως αντι για 2-3 προσθήκες έγιναν 13 αποχωρήσεις.
4. Και τώρα που ειπα Παναθηναϊκός, το Βιλαμπάχο της οδού Ακαδημίας πως και γιατί δέχτηκε την χθεσινή ξεφτίλα να μετατεθεί χρονικά το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Οδυσσέας Μοσχάτου κατά 45’; Και για ποιό λόγο δεν ενημερώθηκαν οι ομάδες για την επιλογή της ΕΠΣ Αθηνών να ορίσει παιχνίδι που θα έληγε στις 14.30 όταν το παιχνίδι Παναθηναϊκός- Οδυσσέας Μοσχάτου και οι παίκτριες των 2 ομάδων ξεροστάλιαζαν κάτω απο τον ήλιο αφού δεν υπάρχουν ούτε διαθέσιμα αποδυτήρια. Η ΕΠΣ Αθηνών είναι γνωστή για την απέχθεια της στο ποδόσφαιρο γυναικών. Δεν χρειάζεται να γίνεστε και εσείς συνένοχοι.
5. Με αυτό τον τρόπο κ. Κιουρεξίδη δείχνει η Ένωση την εκτίμηση της στα μέλη της; Καταλαβαίνω τη χαρά σας που παίξατε στην Τούμπα και τη χαρά της μεγάλης νίκης. Ελπίζω καταρχήν, να μην περιμένετε 1 χρόνο πάλι για να παίξετε στην Τούμπα. Αλλά μην χρησιμοποιείτε την εξαίρεση ως κανόνα και αντιμετωπίστε το ποδόσφαιρο γυναικών πέρα απο ασπρόμαυρες σερπαντίνες.
6. Ερώτηση προς Βιλαμπάχο οδού Ακαδημίας. Δεν γνωρίζω εαν είναι νόμιμο, αυτό περιμένω να μου το απαντήσετε εσεις, αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό μέλη της Ένωσης να ορίζονται ως παρατηρητές αγώνων και να τσεπώνουν τα 60 ευρω. Έτσι λέω εγώ. Προφανώς εσείς που το κάνετε έχετε άλλη άποψη.
7. Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας Βόλος ΝΠΣ – Νέες Ατρομήτου. Επειδή κάτι μου μετέφερε η Λίτσα, ελπίζω να μην ορίσετε το χαμαιτυπείο ως το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα. Γιατί θα είσαστε μεγάλες ρόμπες εαν το κάνετε. Πόσες αθλήτριες σκοπεύετε να καταστρέψετε ακόμη;




Απορώ πως επιλέγουν για προπονητή τον Κνεζεβιτς.. Ας τα λουστούν τώρα.. Μάζεψε την Σάρα κ την Μαρα.. Προφανώς με τις γνωστές μεθόδους…